Изтеглете Самоучителя ОЩЕ СЕГА !

аудио по френски

Самоучител по френски

 

Внимание, учещите френски език: да говориш френски е по-лесно, отколкото си мислите…


Тук ще научите как да започнете да говорите основен френски сякаш ви е майчин език с помощта на самоучител по френски!
Повишете оценките си в класа по френски и пътувайте с увереност!

Гарантирани резултати само след 7 дни!

 

Прочетете тази статия и ще разберете 4-те основни неща, върху които трябва да се фокусирате, за да започнете да говорите гладко френски само за 7 дни… без да харчите цяло състояние за скъпи и непрактични курсове по френски.


? Не успявате да научите френски, въпреки опитите си?
? Затруднявате се, когато искате да откриете правилната дума?
? Подиграват ли ви за смешния акцент?
? Искате ли да се научите да говорите френски преди да посетите Франция?


Ако отговорът на някой от тези въпроси е „да”, нека да ви споделя нещо…

Има много просто и ефективно решение, което може да ви помогне да започнете да говорите основен френски само за 7 дни, наречено самоучител по френски език.


Като някой, който е активно въвлечен в работата с чуждите езици още от 2008г., мога честно да ви кажа, че изучаване на френски език е много по-лесно, отколкото си мислят повечето хора.


За съжаление поради подвеждащите реклами на различни курсове по френски език, които се предлагат на пазара, много хора се затрудняват в откриването на френски самоучител, който наистина да им помогне да направят значителен прогрес.

Освен това много ученици просто не знаят как да учат правилно.


Като учител по френски през последните 9 години, лично аз съм купувал много курсове, дори такива под формата на учебник по френски, за да помогна на учениците си да се научат да говорят и разбират езика.


След като разгледах някои от най-популярните курсове, могат да ви кажа, че има 4 основни неща, върху които трябва да се фокусирате, за да се научите да говорите основен френски. Точно така.


Ако знаете какви са тези 4 неща, можете да си спестите много ценно време, усилия и пари, които лесно може да пропилеете, ако се опитате да учите основен френски от скъпи учебници и уроци по френски.


Дори, ако се съсредоточите само върху тези четири неща, ще научите основен френски само за 7 дни, така че без проблем да провеждате разговори, да повишите оценките си и да пътувате свободно сред френско говорящите страни.


Искате ли да знаете кои са тези 4 неща?

Добре, ще ви кажа. Готови ли сте? Ето ги…


Четирите Основни Неща, върху които трябва да се фокусирате, за да може само след 7 дни да говорите основен френски също като французите, да повишите оценките си и да пътувате с увереност:

 

1. Трябва да знаете как да учите правилно 

Още преди дори да започнете да четете този самоучител по френски, или каквото и да било друго, трябва да знаете как да използвате различните части на езика или каквото сте се хванали да учите. Това се нарича техника за учене.


В училище просто ни дават материал по дадена тема, но не ни казват как да учим. Като научиш техниката за учене ще знаеш как да използваш различните части на езика, което е много важно, за да го усвоите.


Тези съвети, трикове и техники за учене могат да ви помогнат при избора на правилния метод, които да отговаря на вашия стил на учене и да откриете най-добрите методи за учене и възможности да разширите речника си и подобрите говора си.


Това е една от многото важни причини защо трябва да се научите как да учите. Повече по въпроса по-късно…


2. Трябва да научите само най-често използваните думи


За да можете да проведете един обикновен разговор на френски, не е нужно да запомните целия учебник по френски. Има хиляди думи, от които начинаещите нямат нужда и не използват. За да говорят основен френски повечето хора имат нужда да знаят само думите, които се използват най-често в ежедневните ситуации.
Животът на французина се върти около срещите с хора, опознаването, пътуването, хотела, заведенията, пазаруването, времето, числата, дните и спешните случаи. Ако научите думите, които хората използват в тези ситуации, ще знаете достатъчно, за да можете да поддържате един обикновен разговор на френски. Повярвайте ми!


3. Трябва да знаете как да образувате изречения с помощта на най-често срещаните думи


Разбира се думите сами по себе си не са достатъчни, за да водите нормален разговор. Щом сте научили най-често използваните думи, ще трябва да се научите как да ги нареждате в популярни фрази и изречения, които участват в ежедневните разговори и ситуации.

Животът на французина се върти около срещите с хора, опознаването, пътуването, хотела, заведенията, пазаруването, времето, числата, дните и спешните случаи. Ако научите думите, които хората използват в тези ситуации, ще знаете достатъчно, за да можете да поддържате един обикновен разговор на френски. Повярвайте ми!


4. Слушайте как говорят истинските французи и се упражнявайте да говорите това, което сте научили


Вече сте научили най-често срещаните думи, знаете и как да ги използвате в изречения. Сега остава да слушате как говорят французите и да упражнявате наученото до тук.


И това е! Това е всичко, което трябва да знаете, за да говорите основен френски. Виждате колко лесно може да бъде!
Да, толкова е просто.
Разбира се имате нужда и от някаква мотивация, за да продължите, така че ще ви кажа и как може да поддържате интереса си, докато се учите.


Сега, ако сте зает човек и имате много малко свободно време,


Последното нещо, което искате е да прекарате месеци от ценното си време в учене!


Вместо това бихте искали практичен ежедневен самоучител по френски и реалистични, функционални изречения, които да използвате в най-честите ситуации в разговор с французи. Няма ли да е супер, ако можете да се сприятелите и да впечатлите всеки, който поискате?


Има много курсове по френски език онлайн, но много от тях всъщност не са подходящи за начинаещи. Те стават, ако искате да обогатите речника си и да надградите вече научените основни неща. Ако обаче нямате никакви познания по френски език, тези курсове няма да ви свършат работа.


Разбира се има и книги и учебници. Те са подходящи само, за да научите теорията.


Езиците като френския трябва да бъдат говорени. Учебниците и книгите няма да ви научат как да говорите или да ви помогнат да чувате френския говорен от истински французи. Учебниците не могат да си взаимодействат с вас и да ви покажат къде и какво грешите.


Освен, ако не говорим за майчиния език. Трябва да се научите КАК да учите, преди да преминете към овладяването на чужд език.


И така, след завръщането си от Франция, започнах да работя по събиране на всички полезни неща, които са ми помагали. Надявах се, че така ще мога да помогна на други хора да избегнат много проблеми, с които се сблъсках аз, когато учих френски. Преподавал съм на много курсове по френски, преработвайки и усъвършенствайки моя метод, докато накрая не се уверих, че наистина действа.


Резултатът беше създаването на самоучител по френски!


След като осъзнах колко трудно е да научиш чужд език без да знаеш как точно да учиш, се фокусирах върху този основен проблем.


Целта ми беше да помогна на учениците да научат френски език бързо, но също така да ги поддържам мотивирани чрез напреднали техники за учене, които ще им бъдат полезни, когато учат нов език в удобството на собствения им дом.


В моя курс говоря не само за причините да се затруднявате с ученето на нов чужд език, но също така ви уча на позитивни, изпитани техники за бързо и ефективно учене.
Разбира се има много безплатни уроци по френски език за начинаещи онлайн, но…


Ето само няколко от много неща,
които ще научите с този Френски Самоучител…


Получавате пълен ден-по-ден план за учене на основен френски език само за 7 дена. Това означава, че няма да се налага да учите цяла вечност, за да говорите френски сякаш ви е майчин език. Означава и, че можете веднага да започнете да използвате езика, който сте научили.


Ще научите:
Защо е толкова важно да знаете защо учите френски. Ако си отговорите на този въпрос, ще се фокусирате върху задачата като лазерен лъч.
Какви са основните стилове на учене и как да разберете какъв е вашият. Да знаеш какъв стил на учене имаш може буквално да ви спести години, които иначе лесно щяхте да пропилеете по курсове и материали, които не са подходящи за вас.
Трите неща, които трябва да направите още от самото начало, за да усвоите основен френски за възможно най-кратко време.
Как да разпознавате специалните думи в този самоучител по френски език, които ще ви помогнат да откриете значението на други сродни думи. Те са като ключ, който отваря вратите към други думи. Ако знаете тези специални думи, ще си спестите много ценни часове.
Трите вида думи, които са абсолютно основни, за да се научите да говорите френски бързо.
Как да разберете дали сте на правия път и как да останете на него. Тази техника ще ви бъде като пътеводна светлина и ще ви показва, когато правите нещо не както трябва.
Два вида реч, която французите използват всеки ден и кога трябва да ги използвате.
Невероятно полезен начин да подобрите уменията си по писане на френски.
Какво да правите всеки ден, за да не забравите никога всички уроци по френски, което сте научили досега.
Как тонът на гласа ви и езикът на тялото могат да ви помогнат да усвоите по-бързо основния френски.
Едно нещо, върху което трябва да се фокусирате повече и едно, за което не е нужно да се тревожите.
Когато не трябва да учите…

Защо трябва да произнасяте френските думи като французин, а не като англичанин.
Какво допълнително да научите, което още повече ще ускори прогреса ви.
Едно основно правило, което ще ви помогне да постигнете най-много от ученето си на самоучител по френски език.

френски разговорник

Въведете кода от обратния SMS, който сте получили долу:


 

КОД:
 

 


След като въведете кода и натиснете бутона ще можете да изтеглите Самоучителя + БОНУСИТЕ!

 

 

Само днес: 24.06.19 при изтеглянето на Самоучителя ще получите и 4 БОНУСА към него, като Подарък!:

 

 

БОНУС 1

 

БОНУС 2

 

БОНУС 3

 

 

 

 

БОНУС 4

 

 

Сами по себе си тези уникални Бонуси книги, дори поотделно струват много над 2.40 лв с ДДС… За тази нечувано Ниска и наистина Символична цена вие ще получите цялата Система за изучаване на френски език, заедно с тези 4 електронни книги като подарък ! Едва ли ще срещнете подобно предложение другаде! Това ще бъде най-добрата инвестиция от 2 лв, която сте правили досега…

 

 

Ето какво може да очаквате с курса по основен френски „Как да науча френски“…
 

» Независимо дали отивате във Франция по бизнес, работа, учене или на почивка, курсът „Как да науча френски“ ще ви помогне да си прекарате добре в страната, като покрие всичките ви основни нужди да говорите езика, за да се оправите във всяка ежедневна ситуация и да си намерите нови приятели. 

» Самоучителят ще ви спести време, като ви научи на всичко, което трябва да знаете, за да започнете да говорите основен френски само за 7 дни. Така няма да прекарате месеци и години в учене.

» „Как да науча френски“ ще ви спести време като ви даде истински думи, изречения и примерни разговори, които се използват във всички ежедневни ситуации, в които може да попаднете. Така спестявате време като учите само тези неща от езика, които всъщност ви трябват. Няма да учите думи, които никога няма да използвате.

» Ще ви дава достатъчно практични и реалистични думи и изречения, за да си намерите нови приятели и да впечатлите всеки.

»Този френски самоучител ви помага да подобрите произношението и акцента си, за да звучите повече като истински французин, отколкото като чужденец, дошъл на почивка.

» Ще получите добри съвети, които ще ви научат как да учите френски и ще ви държат мотивирани през цялото време докато не завършите курса. Повечето френски език курсове не включват този елемент.

»„Как да науча френски“ ви дава нужната увереност, за да започнете разговор с местен французин, без да се срамувате какво ще кажете и как звучите.

» Ще научите достатъчно добре френски, за да намерите пътя, ако някога се изгубите.

» Както французи, така и други туристи ще ви уважават и поздравяват за това, че сте се постарали да научите френски. Можете ли да си представите какво е чувството?

» След като самоучител по френски е курс, който цели да обогати речника ви с думи и изречения от ежедневния френски, ще можете да подобрите оценките си.

» Също така увеличавате многократно шансовете си да си намерите работа във Франция.

» Учите когато вие искате и където искате. Няма общо класове и допълнителни такси.

 

 

Сега е време да минете на следващото ниво!


Помислете си за цялото време, които сте прекарали в опити да научите основен френски език.

Помислете си за всичките пари, които се похарчили за скъпи курсове по изучаване на френски език и които съдържат повече информация, отколкото някога ще ви трябва.

Помислете си подвеждащите реклами, които са ви накарали да си купите курс по френски, които не е подходящ за вас.

Не се ли чувствате излъган и подведен?

Няма да ви виня, ако е така.

Не можете да промените миналото, но можете да направите нещо за бъдещето. Нещо, с чиято помощ ще можете да говорите разговорен френски само след 7 дни.

Не забравяйте,че тази Система ще ви даде всичко, от което имате нужда, за да се научите да говорите френски само за седмица. С тези знания ще можете да подобрите оценките си в класа по френски, да пътувате уверени и да провеждате ежедневни разговори с французите.

„Как да науча френски“ ще ви даде здравата основа, от която се нуждаете, за да продължите с вашите уроци по френски и да развиете знанията си до тук.

Това е напълно уникален самоучител по френски. Няма друг такъв, който ще ви даде всички нужно, за да започнете да говорите френски след 7 дни – това го може единствено „Как да науча френски“.

 

 Leave a Reply